Divendres dia 24 a l'entrada de l'edifici A hi hagué, durant tot el matí, un circuit tancat de vídeos sobre el tema. El fet va captar, com podeu veure a les imatges que molts d'alumnes s'hi aturassin en algun moment i mirassin amb atenció algunes escenes. 
 
D'altra banda, els nostres alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO realitzaren murals amb notícies de premsa i frases relacionades amb la violència masclista, que foren penjats als passadissos. 
 
Els de 2n de Batxillerat, durant l'esplai, feren una lectura també sobre el tema i no deixaren de recordar el nom de les víctimes mortals d'enguany a Espanya, així com també alguns comentaris sexistes que se senten habitualment a la nostra societat, per tal d'expressar el seu rebuig a la discriminació de la dona. 
 
Finalment, un mural en una paret del pati, dissenyat pels alumnes del batxillerat artístic; una enorme mà. Al voltant del mural, representants de cada grup del centre i altres voluntaris, hi estamparen la seva, mà, com a símbol de la lluita contra la violència de gènere.
 

Durant aquesta setmana, els alumnes de 1r d'ESO visitaran l'exposició de cartells realitzada pels seus companys i treballaran la informació a tutoria. També s'han programat activats de tutoria sobre violència de gènere a tots els grups d'ESO.