EOIES Ang/Fra/Ale – obert el plaç de matrícula

Benvolgudes famílies,
 
Ja s’ha obert el termini de matriculació al programa EOIES de francès, alemany i anglès. Teniu temps per matricular-vos fins dia 16 de novembre. Si els vostres fills volen examinar-se de més d’un idioma, han de fer una matrícula per cada un dels idiomes que volen cursar.
 
EL PROCÉS PER REALITZAR LA MATRÍCULA ÉS EL SEGÜENT:
 

1. S’ha de fer la inscripció telemàtica a l’enllaç següent: https://www.informaticacentros.com/centrosnet/libres_mat/index.php?tcen=EOI&cen=PM1

Si teniu algun dubte sobre com emplenar la informació, consulteu l’arxiu anomenat “tutorial de matrícula“.

 
És essencial que, quan els alumnes es matriculin, seleccionin correctament el centre (IES Llucmajor) i el nivell (A2, B1, B2..), el qual es determina a partir dels resultats de la prova d’anivellació o la recomanació del professor.

2.  El pagament es pot fer de forma presencial o online.

a) Primer de tot, heu d’incloure les vostres dades personals al formulari de pagament (model 046) que trobareu més avall.

b) Després heu de finalitzar i podreu triar entre les opcions següents:

 • c1) pagar (per pagar online). Si pagau online heu d’imprimir el resguard d’haver realitzat el pagament.
 • c2) imprimir (per imprimir el formulari i pagar després a una entitat bancària col·laboradora (CaixaBank, Banca March, Bankia, BBVA, Colonya, Caixa Pollença )

El pagament s’ha de fer a través de l’agència tributària. Depenent de les circumstàncies personals existeixen tres tipus de taxes. Per realitzar-lo, haureu de clicar a l’enllaç corresponent i guardar el justificant de pagament:

A – PAGAMENT TAXA NORMAL EOIES – 23,25 €: https://www.atib.es/TA/Modelos/Modelo.aspx?m=046&idConcepto=6133&lang=ca

B – PAGAMENT TAXA FAMÍLIA NOMBROSA EOIES – 11,63 €: https://www.atib.es/TA/Modelos/Modelo.aspx?m=046&idConcepto=7511

C- EXEMPCIÓ DE PAGAMENT DE TAXES – 0,00 €.  Atur, família nombrosa/monoparental especial, beques, i altres situacions – Per a més informació sobre l’exempció de pagament de taxes, cliqueu l’enllaç següent: https://eoipalma.com/17668-2/

⚠️ ATENCIÓ: Els resguards de pagament no seran vàlids si no inclouen el segell de l’Agència Tributària de les Illes Balears (veieu la fotografia que hi ha a continuació). No es validarà cap matrícula sense aquest segell:

3.  Finalment, l’alumnat haurà d’enviar la documentació següent i no més tard del 16 de novembre a matricula.secretaria@eoipalma.com:

 • Envieu un ÚNIC correu electrònic amb TOTA la documentació a poder ser en format pdf. Si no és possible, en format jpg.
 • Escriviu a l’assumpte: FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA EOIES i afegiu els vostres llinatges i nom (ex. FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA EOIES – Pons Ruiz, Marta)
 1. fotocòpia DNI /NIE per les dues cares. (La còpia escanejada del DNI/NIE no serà vàlida si no inclou les dues parts del document: la part frontal i la posterior).
 2. fotografia (només alumnes nous)
 3. Resguard de matrícula
 4. Resguard de pagament (o justificant excepció de pagament)

i si és necessari

 1. Justificant reducció de pagament família nombrosa /monoparental/etc. 
 2. Sol·licitud d’adaptació de proves amb justificació documental. Per a més informació, clicau l’enllaç següent: https://eoipalma.com/secretaria-tramits/sollicitud-dadaptacio-de-proves/

INFORMACIÓ A TENIR EN COMPTE:

 • L’exempció de pagament de taxes per atur o discapacitat només s’aplicarà si és l’alumne/a qui està a l’atur o és discapacitat/da, NO el pare o la mare.
 • Els títols o carnet de família nombrosa per poder aplicar la reducció del preu de la matrícula o l’exempció hauran d’estar vigents (la data ha d’estar visible). En cap cas s’acceptaran títols i carnets de família nombrosa caducats. Tampoc s’acceptaran còpies del Llibre de família.
 • Per tal que el procés de matrícula es pugui considerar finalitzat, s’ha d’haver presentat la documentació i la justificació del pagament.
 • Si per motius tècnics no heu pogut formalitzar la matriculació online, podeu fer el pagament i omplir el següent  formulari  per comunicar-nos la  incidència.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

 
Atentament,
 
Coordinadores EOIES
Departament de llengües estrangeres
IES Llucmajor