Llibres de text curs 22/23

Ja podeu consultar al gestib la relació de llibres de text del curs 22/23. Per més comoditat, aquí teniu un fitxer pdf per descarregar, més clar i entenidor que el gestib.  És necessari saber les matèries que el vostre fill/a ha de cursar (com puc saber les matèries on estic matriculat?)

DESCÀRREGAR LLISTAT LLIBRES DE TEXT CURS 22/23

 

La compra dels llibres de text EN PAPER la podeu fer:

  • Pel vostre compte, durant l’estiu
  • Al setembre, al centre, els dies que l’Ampa ens digui, vendrà la Distribuidora Rotger a vendre llibres.
  • Atenció!! El llibre de català per 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO el podeu aconseguir amb un descompte important! Llegiu més avall.
  • Atenció!! L’ampa té un servei de venda de llibres de segona mà per als socis.  Consultau aquí més endavant.

 

L’adquisició de les llicències digitals per ESO i del llibre de català la podeu fer pel vostre compte o mitjançant un ingrés al compte corrent del centre, indicant al COCEPTE el nom de l’alumne, ABANS DEL 31 D’AGOST DE 2022

ES66 2100 0052 1502 0009 9003,

A vegades demana un codi. Si el demana, és 0684802

amb les quanties que s’indiquen a continuació. Una vegada hàgiu fet l’ingrés, heu d’EMPLENAR AQUEST FORMULARI (haureu d’adjuntar pdf o imatge del resguard d’ingrés).  Si teniu més d’un fill, heu de fer el formulari una vegada per cada fill, i heu d’haver fet ingressos separats. 

Com sabeu el centre obté descomptes especials pel fet de ser un centre educatiu en comptes de ser un client particular. Així doncs, podeu obtenir les llicències digitals i/o el llibre de català a l’ESO per les quanties que es detallen més avall.

(*)  Depèn de l’optativa a la que us hàgiu matriculat.

 

 

Cost de les llicències i del llibre de català, sense descomptes (només a títol informatiu)

 

Bon estiu!