C.P. en Lampisteria, Calefacció i Climatització domèstica – IMAI0108

Modular

(Nivell 1)

350 h

Lectives

160 h

Empresa

Horabaixa

DL-DV
Enllaços d'interes

A realitzar la instal·lació de canonades, preparant, tallant i unint tubs de diferents tipus de materials segons el tipus d’instal·lació i a muntar i/o desmuntar aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d’ús domèstic, amb les condicions adequades de qualitat i seguretat, d’acord amb les normes establertes.

  • Lampista instal·lador-mantenidor.
  • Lampistes.
  • Instal·ladors de canonades en general.
  • Mantenidor de calefacció i/o climatització.
  • Instal·lador-mantenidor de xarxes de reg i fonts decoratives.
  • Instal·lador-mantenidor de xarxes contra incendis.

Cal estar inscrits al SOIB com a demandants d’ocupació. https://soib.es/inscripcio-com-a-demandant/ 

El curs està principalment dirigit a persones desocupades, no obstant es reserven el 30% de les places per a persones ocupades.

No és necessari tenir cap titulació per accedir a aquesta acció formativa.

Els certificats de professionalitat es poden fer modulars i de forma independent. Per exemple, es pot fer el segon mòdul sense haver fet el primer.

Cal tenir en compte no obstant, que el mòdul de pràctiques només es pot realitzar una vegada s’han superat la resta de mòduls. Així mateix el mòdul de pràctiques es pot convalidar en cas què s’hagi treballat al mateix sector d’activitat.

Les classes es desenvoluparan en horari d’horabaixa, de dilluns a divendres de 16.00h a 20.00h. 

El curs està previst que s’iniciï dia 21 de novembre, consultau les dates de curs i detall dels móduls al cartell publicitari. Així mateix, podeu descarregar-vos el calendari del curs.

Avís: les dates d’inici i finalització són orientatives i poden patir modificacions. 

Per cursar amb aprofitament aquests cursos, es poden sol·licitar beques transport, manutenció, conciliació… Per a més informació: https://soib.es/beques-i-ajuts/

Per a formalitzar la vostra inscripció heu d’emplenar el següent formulari i la documentació que se vos requerirà posteriormentt al formulari i/o per correu electrònic.  https://bit.ly/cursossoibiesllucmajor2223

Atenció telefònica: 971 66 00 52
 
Atenció per whatsapp: 601 906366  
 
Atenció per mail: soibcursos@iesllucmajor.org
 
Si vols rebre informació sobre els cursos que organitzam a l’IES Llucmajor, et pots donar d’alta al nostre grup de difusió a whatsapp, accedint al següent enllaç: https://chat.whatsapp.com/BKM75atiNqDK75H3lniAcd